Certifikata holandeze e regjistrit është e vlefshme në mbarë botën dhe është një regjistrim aktual i flamurit dhe jo një regjistrim i pronësisë së anijeve si ICP holandeze. Ne mund ta organizojmë këtë regjistrim për qytetarët e BE-së, si dhe për qytetarët jo të BE-së.

Procesi përbëhet nga 2 hapa; Hapi i parë është të dorëzoni të gjitha dokumentet (ne e bëjmë këtë për ju) dhe hapi i dytë është kryerja e një inspektimi një herë të anijes tuaj (shih detajet më poshtë).

Ne nuk kemi nevojë për ndonjë certifikatë studimi ose tonazhi për të regjistruar jahtin tuaj si anije për përdorim privat, nëse është më pak se 24 metra i gjatë, por një inspektor i autoritetit detar holandez do të duhet të vizitojë anijen tuaj për ta matur atë dhe për të shtuar shenja me mikropika në anijen tuaj (kundër vjedhjes). Inspektori nuk bën një vëzhgim aktual, vetëm një kontroll shumë bazë. Ju, nuk keni pse ta sillni anijen në Holandë pasi inspektori mund t'ju vizitojë kudo, por tarifat e tij aktuale të udhëtimit do t'ju ngarkohen. Kjo tarifë për autoritetet detare në Hollandë për inspektimin, nuk përfshihet në tarifën tonë dhe varet nga vendndodhja e varkës ose jahtit tuaj. Në Evropë kostot mesatare janë midis 650 € dhe 1000 €.

Ne mund të organizojmë regjistrimin tuaj për rreth 6 javë. Kur pjesa e regjistrit të ketë mbaruar, ne do të caktojmë menjëherë një takim për ju që inspektori të vizitojë anijen tuaj për një inspektim një herë. Nëse jeni me nxitim, ne mund të organizojmë një regjistrim të përkohshëm për ju, ndërkohë që prisni inspektimin e anijes tuaj. Ky regjistrim i përkohshëm është plotësisht i vlefshëm për 6 muaj dhe ju jep mjaft kohë për të inspektuar anijen. Kostoja për këtë regjistrim të përkohshëm opsional është 300 Euro.

Përparësitë kryesore të Certifikatës Hollandeze të Regjistrit (Zeebrief) për PËRDORIM PRIVAT:

 • Ai është i vlefshëm në mbarë botën pa kufizime
 • E vlefshme për jetë pa kosto të rinovimit vjetor
 • Flamuri holandez është në gjendje shumë të mirë - #6 në listën e bardhë të MOU
 • Ju mund të regjistroheni si pronar privat ose kompanie (nëse jeni qytetar i BE-së)
 • Në dispozicion për qytetarët e BE-së dhe jo-BE (ne kemi krijuar një kompani të BE-së për qytetarët jo-BE)
 • Asnjë kufizim detar në det të hapur
 • PUNË E THJESHTË LETRA: nuk kemi nevojë për prova të TVSH-së, certifikata CE, dëshmi sigurimi, pa certifikatë tonazhi, pa rilevim, pa kontrolle pajisjesh

Cilat dokumente kërkohen për Certifikatën Hollandeze të Regjistrit (Zeebrief)?
Dokumentet e kërkuara janë shumë të thjeshta:

 • Kopje e noterizuar e pasaportës së një pronari privat ose dëshmi e identitetit të të gjithë drejtorëve në rastin e një anijeje në pronësi të një kompanie.
 • Dëshmia e pronësisë / marrëveshjes së shitjes (faturë, fatura e shitjes ose deklaratë noteriale)
 • Në rast të një regjistri të mëparshëm, ne kërkojmë një kopje të dokumentit të fshirjes

*Ju lutemi vini re: të gjitha dokumentet duhet të jenë të shkruara në holandisht ose anglisht. Nëse dokumentet nuk janë në holandisht ose anglisht
– DO TË PËRKTHIM DOKUMENTET TUAJA FALAS SI PJESË E PAKETËS SËNË
*Nëse një jaht është më i madh se 24 metra, ne kemi nevojë edhe për një certifikatë rilevimi dhe tonazhi

Certifikata Hollandeze e Regjistrit (Zeebrief) - e disponueshme për të gjitha kombësitë!

Certifikata holandeze e regjistrit është gjithashtu e disponueshme për pronarët e anijeve që NUK janë shtetas të BE-së. Pronarët tanë të varkave jo-evropiane duhet të krijojnë një UK LTD në mënyrë që të regjistrohen në Holandë. Kjo UK LTD do të bëhet pronare e varkës dhe klienti ynë zotëron këtë LTD. Meqenëse përdoret vetëm për posedimin e varkës, nuk ka taksa për t'u paguar apo paraqitur.

 1. Ne ngritëm një LTD në Mbretërinë e Bashkuar. për ju në 24 orë. Kjo LTD është në pronësi të jush, por mund të ketë edhe pronarë shtesë nëse është e nevojshme. Kostoja totale për ngritjen e LTD. është 349 Euro dhe më pas 249 Euro në vit. Si LTD. përdoret vetëm për të pasur një varkë, nuk do t'ju duhet të paguani asnjë taksë vjetore ose të bëni ndonjë dosje qeveritare.
 2. Pas 24 orësh, LTD është konfiguruar dhe më pas ju bëni një faturë të re shitjeje në emrin e UK LTD tuaj.
 3. Më pas do të regjistrojmë UK LTD. si pronar i anijes dhe të fillojë certifikatën holandeze të regjistrit.

Sa kushton Certifikata Hollandeze e Regjistrit?
Ne ofrojmë një paketë të plotë gjithëpërfshirëse për të marrë Certifikatën Hollandeze të Regjistrit (Zeebrief) me një kosto prej 1695 €. Siç u përmend, ne përdorim shërbimin ekspres qeveritar i cili ju kursen shumë javë në kohë përpunimi.
Inspektimi domosdoshmërisht një herë nuk përfshihet dhe varet nga vendndodhja e varkës ose jahtit tuaj. Në Evropë kostot mesatare janë midis 650 € dhe 1000 €.

Sa është kostoja vjetore për Certifikatën Hollandeze të Regjistrit?
Kostot vjetore të përsëritura pas vitit të parë janë 195 €, dhe përfshijnë të gjitha kostot, tarifat, përfaqësimin, vendbanimin, mbushjet, etj.

Shërbimi i Licencës së Radios AIS dhe pika

Ne ju rekomandojmë që të aplikoni gjithashtu për një licencë holandeze AIS dhe Radio pika, duke përfshirë ATIS, numrin e pikave dhe shenjën e thirrjes, pasi shumë vende kërkojnë që kjo të jetë në bordin e anijes tuaj. Ne mund ta ofrojmë këtë licencë brenda 24 orëve. Kostot për këtë janë 149 € - për vit kalendarik. Ne mund t'ju dërgojmë me korrier licencën e radios Dutch Postal së bashku me regjistrimin tuaj.

Regjistrohuni TANI!

Qëndro i lidhur