Na Kontaktoni

Ne kemi një ekip me shumë përvojë që merren me regjistrimet e jahteve Delaware.

Regjistri i jahteve Holland

Ne operojmë nga Emiratet e Bashkuara Arabe, SHBA dhe MB

USA. +1 302 595 1103
UK. +44 231 105 1777

info@register-yacht-delaware.com

Mon-Fri: 9.00 AM – 22.00 PM


Ndërtesa 7, Zyra 8,
Kutia PO 7751, Zona SAIF,
Sharjah, Emiratet e Bashkuara Arabe

8 Suita e Gjelbër # 7121,
Dover, DE 19901,
SHBA

De Hazelaar 306
1115 BA Duivendrecht
Hollande

9.00 AM – 22.00 PM
Koha e Delaware

Qëndro i lidhur

*}