Regjistrimi i jahteve në Delaware është gjithmonë në kërkim të tregtarëve të rinj për të punuar me të dhe ne paguajmë komisionet më të larta në industri, ndërsa tarifat tona janë më të ulëta se çdo kompani tjetër që ofron Regjistrimet e jahteve të Delaware.

Ne kemi marrëdhënie të gjatë me disa emra të njohur në industrinë detare që ofrojnë regjistrimet tona për klientët e tyre ekzistues, si dhe për klientët e rinj. Shumë klientë kanë probleme që regjistrimi i anijeve të tyre të regjistrohet nën një flamur dhe kanë nevojë për ndihmë për ta bërë këtë.

Nëse jeni përgjegjës për një kantier varke, kantier detari ose biznes tjetër shërbimi detar, ne mirëpresim mundësinë për t'ju zgjatur komisionet më të larta në industri.

Nëse kjo ju intereson, ju lutemi na kontaktoni me email ose telefononi +1 302 595 1103 (SH.B.A.) ose +44 231 105 1777 (Britani e Madhe) midis 9.00 dhe 22.00 pasdite, në ora Delaware.

Qëndro i lidhur