• REGJISTRIMI I BOTAVE TEL DHANI

  (vetëm për banorët Hollandezë)

  Regjistrimi i Anijeve në Poloni (për GJITHA kombësitë)

Regjistroni varkën tuaj në Hollandë ose në Poloni

SEO
1 JANAR 2021 - NDRYSHIME T I RANTNDSISHME LIDHUR ME REGJISTRIMIN E jahteve HOLLAND

Autoritetet Detare Hollandeze (folja ujore e ujërave) na kanë informuar për një ligj të ri që po fillon për çdo direkt; REGJISTRIMI I jahteve Hollande Tani është në dispozicion vetëm për banorët e kanaleve.

Sidoqoftë, pronarët e jahteve nga çdo vend në botë ende mund të regjistrojnë anijen e tyre nën flamurin polak (BE). Ky regjistrim i flamurit është në të vërtetë më i mirë se ai ICP Hollandez pasi është një regjistrim i vërtetë i flamurit që është i vlefshëm në të gjithë botën.

Ne mund t'ju regjistrojmë me një flamur polak (BE) në më pak se 2 ditë për një tarifë nga 469 Euro. Kjo pjesë më e mirë është se regjistrimi është i vlefshëm për gjithë jetën, kështu që nuk do të keni nevojë të rinovoni çdo vit. Procesi i regjistrimit është shumë i thjeshtë dhe nuk ju nevojitet një certifikatë studimi ose tonazhi. Shihni të gjitha detajet këtu: https://www.poland-yacht-registration.com/

KLIENTT EKZISTUES T WH CILAT Aktualisht kanë një regjistrim të ICP-së
Të gjithë klientët që aktualisht kanë një regjistrim Hollandez të ICP mund të sigurohen se ICP i tyre aktual qëndron i vlefshëm deri në datën e skadimit të regjistrimit të tyre. Ne do të rregullojmë CERTIFIKATN E P necessaryRSHKRIMIT të nevojshme FALAS, nëse ndryshoni regjistrimin tuaj në një polonisht ose ndonjë regjistrim tjetër të flamurit me ne. Thjesht na telefononi, dërgoni email ose WhatsApp dhe ne do ta bëjmë atë brenda 2 ditësh.

Ju keni blerë një varkë të re ose të përdorur diku në botë dhe ndërmjetësi ju pyet; "Nën cilën regjistrim do të regjistrohet anija?" Shumë vende kanë regjistrime anijesh shumë të komplikuara ose kanë të gjitha llojet e kufizimeve detare ose më keq, tarifa shumë të larta për regjistrimin e anijes tuaj. Lajmi i mirë është; ju nuk keni pse të regjistroni varkën në vendin ku jetoni! Nëse jeni banor në Hollandë, mund të regjistroheni për një Regjistrim Hollandez të ICP. Nëse jeni nga ndonjë vend në botë dhe doni një flamur të lehtë, të lirë dhe me reputacion të BE-së për anijen tuaj, ju mund të regjistroheni nën flamurin polak në 2 ditë!

Ne jemi regjistruesi më i madh i anijeve me flamur Hollandez (Holland) dhe Polonisht. Stafi ynë shumëgjuhësor do të kujdeset për gjithçka! Ju na dërgoni dokumentet, përmes postës elektronike dhe ne kujdesemi për të për çmimin më të ulët në treg.

A ka mundësi të tjera për të regjistruar varkën time përveç Hollandës dhe Polonisë?

Po, Polonia është thjesht regjistrimi më i lehtë, më i shpejtë i flamurit që ne ofrojmë, por disa pronarë anijesh ende preferojnë të regjistrohen në juridiksione të tjera. Ne gjithashtu mund të regjistrojmë anijen tuaj në Mbretërinë e Bashkuar, Gjibraltar, Delaware (SHBA), Langkawi, (Malajzi), Ishujt Kajman ose Ishujt Britanikë të Virgenit. Thjesht kontrolloni në krye të zgjedhjeve nën Flamujt TJETR.

A është regjistrimi i jahteve Holland i njëjtë me një regjistrim të flamurit?
Jo, regjistrimi Hollandez i ICP nuk është i njëjtë me një regjistrim FLAMUR. Regjistrimi i ICP në Hollandë është megjithatë i pranuar në pjesën më të madhe të Evropës si një dokument pronësie, me përjashtim të Portugalisë dhe së fundmi Italisë. Nëse preferoni të keni një regjistrim aktual të flamurit, ne mund të kujdesemi për këtë duke regjistruar anijen tuaj në Hollandë me një regjistrim aktual të flamurit ose ZEEBRIEF siç quhet. Ky është një regjistrim aktual i flamurit që është i vlefshëm në të gjithë botën. Sidoqoftë, ne rekomandojmë të përdorni regjistrimet e flamurit të Polonisë (BE) ose Delaware (SHBA). Të dyja këto juridiksione ofrojnë një regjistrim të shpejtë dhe të lirë të flamurit të vërtetë që është i vlefshëm në Evropë dhe në pjesën tjetër të botës.

Ku është i vlefshëm Regjistrimi i Anijeve Hollandeze?
Isshtë e vlefshme në shumicën e ujërave evropiane për përdorim privat. Ne rekomandojmë që klientët që përdorin anijen e tyre në Portugali, Spanjë ose Itali të regjistrohen në shërbimin tonë të regjistrimit të flamurit polak. Në Portugali dhe Spanjë është e qartë se autoritetet nuk e pranojnë ICP-në Hollandeze dhe në disa porte të Italisë, kohët e fundit kemi dëgjuar që autoritetet lokale nuk po pranojnë më regjistrimin Hollandez të ICP-së. Megjithëse aktualisht nuk është kudo në Itali, ne rekomandojmë klientët tanë të regjistrohen në Poloni pasi ky regjistrim është një regjistrim aktual i flamurit dhe është i vlefshëm në të gjithë botën dhe për jetën e anijes pa tarifa rinovimi! Shihni detajet këtu Regjistrimi i jahteve në Poloni

DUHET 3 HAPA T SIM TJERA

 • 01

  FORMA ONLINE

  Plotësoni formularin tonë të thjeshtë në internet dhe paraqisni.

 • 02

  dokumentet

  Na dërgoni dokumentet e anijes tuaj dhe kopjen e pasaportës.

 • 03

  përpunim

  Ne përkthejmë dhe ua dorëzojmë të gjitha dokumentet autoriteteve të Delaware

 • 04

  përfundim

  Në varësi të nevojave tuaja, dokumentet dërgohen përmes korrierit brenda 5 ditëve deri në 2 javë

Cilat dokumente na duhen?

Për të regjistruar jahtin tuaj Delaware, nuk kemi nevojë për raporte anketimi dhe dokumentacioni është shumë i thjeshtë:

1) Fatura e shitjes ose fatura origjinale (e noterizuar).

Nëse kjo nuk është në anglisht, ne do ta përkthejmë atë falas për ju.

4) OPTIONAL - Nëse anija është krejt e re, na duhet një kopje e Certifikatës së Origjinës.

Nëse kjo nuk është në anglisht, ne do ta përkthejmë atë falas për ju.

5 - 7 ditë
Regjistrimi i varkave

Ne mund të regjistrojmë anijen tuaj ose përmes shërbimit tonë të shprehur ose me regjistrimin tonë normal.

3 - 4 javë
Regjistrimi Standard

FJALA E MJETEVE T Del STAFIT Delaware, Spanjisht, Angli, Frëngjisht, Gjermani, DUTCH, UKRAINE & RUSI

Takoni ekspertët tanë

Ne kemi një ekip me shumë përvojë i cili merret me regjistrimet e Delaware.

ZGJEDHNI ND BORKOMB BOTAR BON BOT APO REGJISTRIMIN

Regjistrimi i varkave Regjistrimi i shifrave

Plotësoni formularin tonë të thjeshtë në internet dhe do të fillojmë me your Regjistri i jahteve Holland} tuaj sot!

Other services we offer in regards to Holland Boat Registrations:

RENEWALS / CANCELLATIONS / MODIFICATIONS
149.00 EUR - Dutch Boat (ICP) Cancellation
199.00 EUR - Spanish Flag Cancellation
149.00 EUR - Dutch Boat Registration Modification
149.00 EUR - Dutch Boat Registration (ICP) Renewal
525.00 EUR - Cancelation of Kadaster
Choose

Partners Carousel

Qëndro i lidhur

*}